Site Hakkında Birkaç Tavsiye...

Başlıktan da anlaşıldığı üzere site hakkında, temalar hakkında falan birkaç yazı veya bilgilendirme amaçlı anlatım yazdım. Gerekli-gereksiz veya bana en çok sorulan sorulardan yararlanarak sizlere bir kaç cevap ve öneride bulundum gibi bir şey oldu bu yazıyı uzatmaya çalıştıkça b*ku çıktı ben sorulara önerilere geçeyim..

» Arkadaşlar sitemden indirdiğiniz veya benim yapmış olduğum temalar hakkındaki sorularınızı veya temadaki hataları bana Facebook profilimden mesaj yazarak veya ocabbaroglu@hotmail.com adresine mail atarak temalar konusunda her türlü desteği 7/24 alabilirsiniz.

» Sitemde gördüğünüz veya internette arayıp bulamadığınız kodlar veya grafikler için bana facebook hesabımdan ulaşıp her türlü yardımı alabilirsiniz.

» Sitende şu var mı?, şunu anlatır mısın? diye mailler veya mesajlar atmadan önce lütfen sitemdeki ara motorundan soracağınız konu hakkında ufak bir arama yaptıktan sonra gelin. Sonra cevap veremiyorum veya vermek istemiyorum bazen çok ufak ve gereksiz şeylerle gelenler olduğundan şunu anlatır mısın tarzından mesajlara veya maillere bakmıyorum..

» Ayrıca sosyal ağlar kategorisindeki yazıların altına yok şurdan alıntı yapmışsın yok burdan diye yorumlar yazmayınız. Arkadaşlar bir düşünün bütün sosyal ağları inceleyip tek tek bulup onlarla ilgili yazı yazamam o yüzden bu haberlerin üzerine profesyonel olan sitelerden (örn: sosyalmedya.co, shiftdelete.net, chip.com.tr vb.) yazıları alıyorum ki çoğunun altında kaynak var! ama bazen dalgınlığıma geliyor koymayı unutuyorum zaten burada ben bilgilendirmek için yazıyı yayınlıyorum belki yukarıdaki saydığım siteleri bilmeyenler veya takip etmeyenler de okusun bilgilensin diye..

Site Hakkında Birkaç Tavsiye... Site Hakkında Birkaç Tavsiye... Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/09/2012 Rating: 5

5 yorum

  1. oğuzhan yazı kısmındaki herşeyi tek bir yerde bulamam deme felan varya onun kodu ney?? sımdıden saol

    YanıtlaSil
  2. orası normal yazı cufon font ekledim sadece :D ne kodu ya :S

    YanıtlaSil
  3. o ne işte :D aaaa bilmiom sölesnee tarif bi et:D

    YanıtlaSil
  4. ya cufon fonts yaz öğrenirsin google 'a - he bide bana gereksiz soru soranlar yazdığım konu altındaki yorumları okuyarak bilgi sahibi olabilirler biri geliyor bu çalışıyormu diyor veya nasıl diyor yazdığım konunn altıunda kullanıcı yorumları zaten mevcuttur!

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]