Hotmail'in Adı Değişecek mi?

Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 8 ile birlikte Hotmail üzerinde de yeni planları olduğu ortaya çıktı. Görünüşe göre Microsoft, Hotmail'in adını ve arayüzünü baştan tasarlıyor.

Bir dönemlerin en popüler e-posta servis sağlayıcılarından olan Hotmail, şu günlerde MSN'in de darbe almasıyla birlikte düşüş içerisine girmiş durumda.

Microsoft bu durumun farkında olduğundan gerekli hamleyi yapmaya hazırlanıyor ve bu hamle Windows 8 ve Metro arayüzüyle tanıştığımız zaman gerçekleşecek gibi. Zira Microsoft zaten daha önce Hotmail'i baştan tasarladıklarını da açıklamıştı.

Mashable'ın yayımladığı bir videoda Hotmail'ın yeni adı olan Newmail'ı ve yeni arayüzünü görebiliyoruz. Bu videoda yer alan Newmail adının karar verilen son isim olup olmadığı bilinmiyor. Zira yeni isim ortaya çıkarılmak istenmiyor olabilir ve bu yüzden Newmail adı kullanılmış olabilir. Sözü daha fazla uzatmadan sizleri yeni Hotmail'ın arayüzünden görüntülerle baş başa bırakalım.



Hotmail'in yeni arayüzünü nasıl buldunuz?


Hotmail'in Adı Değişecek mi? Hotmail'in Adı Değişecek mi? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/11/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]