Bilgisayardan Instagram’a Nasıl Resim Yüklenir?


Instagram hayatımıza girdiğinden beri sosyal paylaşım olayı farklı bir boyuta taşındı. Önceleri kullanıcılar fotoğraflarla hikayelerini anlatıyorlardı. Daha sonra video uygulamasını da kullanmaya başladıklarında Instagram daha renkli bir hale geldi. Zaman geçtikçe yenilenen Instagram fotoğraflarınızı sanat eserine dönüştürmeniz için çok uygun bir uygulama. Şimdi videolarınızı da daha hızlı yükleyebiliyorsunuz.

Bilindiği üzere Instagram ‘a telefondan fotoğraf yüklemek kolay. Bilgisayardaki resimlerini yüklemek isteyenler genelde yine resimleri telefona atarak yüklüyorlar. Doğrudan bilgisayardan yüklemek istiyorsanız araya başka uygulamaları sok malısınız. İşte Gramblr adlı program da bunlardan biri.

Gramblr’ı ücretsiz olarak indirip kurulumunu yaptıktan sonra Instagram kullanıcı adınızı ve şifrenizi girip hesabınızla programı eşleştirebiliyorsunuz. Gramblr programındaki ”choose file” seçeneğinden yüklemek istediğiniz belgeyi seçiyorsunuz. Orada başlık satırı çıkacaktır yazmak istediğiniz başlığı da girdikten sonra fotoğrafı Instagram da paylaşabilirsiniz. Evet bunu yapabiliyor olmak çok güzel ama her güzelin bir kusuru vardır. Program şekilde sıkıntıları var; program yalnızca jpeg formatındaki dosyaları destekliyor, fotoğrafları tek tek yüklemeniz gerekiyor, ve dosyanın kare olması gerekiyor( Eğer dosyayı 650 x 650 şeklinde seçerseniz sonuç çok daha iyi olacaktır).Bir de instagram hesabınıza yüklediğiniz fotoğraftaki hashtaglerinizi banlıyor. Yani bu hashtaglere tıkladığınızda fotoğraf çıkmayabiliyor.

Program yalnızca Instagram için değil bu arada. Bu programa yüklediğiniz fotoğrafları Facebook ve Twitter adresleriniz üzerinden paylaşabilir hatta embed kodlarıyla blogunuzda yayımlayabilirsiniz.
Bilgisayardan Instagram’a Nasıl Resim Yüklenir? Bilgisayardan Instagram’a Nasıl Resim Yüklenir? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/21/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]