Victoria’s Secret Mayoları Normal Hanımların Üzerinde Nasıl Duruyor?

Victoria’s Secret mankenlerinin üzerinde mayo ve bikiniler ne kadar da muhteşem görünüyor değil mi? Peki ya normal-model olmayan-kadınlarda nasıl duruyor hiç merak edip giydiniz mi?



Amerika’nın en büyük eğlence sitesi BuzzFeed.com’da çalışanlar yeni sezon kampanyasında Victoria’s Secret mankenlerinin giydiği mayo ve bikinileri giydi ve manken edasında Malibu’nun güzel sahilinde poz verdi.

Bu cesur kadınlarının amaçladığı şey ise biz kadınların vücuduyla barışık olmamız! Doğru da yapıyorlar. Bu mayo ya da bikinileri giymek için Victoria’s Secret mankeni olmamıza gerek yok! Kendi vücudumuzu kabul edip, onunla guru duyarak gezinmeliyiz! İşte kilolarımızla barışık olup, zayıf olma takıntısının uzak durmamız için yapılan bu projede yer alan kadınların ilham veren çekim hatıraları…


Kristin
“Kendi vücudunla ilgili tarafsız olmak çok zor! Bu yüzden biri sana iltifat ediyorsa bunun doğru olduğuna inanman gerekiyor”



Nina
“Hiçbir zaman kendini bunu giymiş mankenle kıyaslama. Aramızdan çok nadir kişiler böyle manken oluyor. Azınlık biz değil onlar”



Sheridan
“Bu bikiniyi giymek için illa da Victoria’s Secret mankeni olmana gerek yok. Seni mutlu eden şeyleri yapınca sonunda gerçekten mutlu oluyorsun”



Lara
“Birer süper model olmayabiliriz ama bu dünya hepimiz için bir podyum”



Allison
“Bence herkes hayatında bir kez bile olsun sahilde fotoğraf çekimi yapmalı gerçekten özgüvensizliği ortadan kaldırmana yardım ediyor”



Kirsten
“Tüm kusurlarını photoshop ile sildirip, sıfır yağa sahip olmak seni güzel yapmaz, özgüvenli ve hatlı olmak seni asıl güzel yapandır”
Victoria’s Secret Mayoları Normal Hanımların Üzerinde Nasıl Duruyor? Victoria’s Secret Mayoları Normal Hanımların Üzerinde Nasıl Duruyor? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/21/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]