Evinin Tavanındaki Sır 70 Yıl Sonra Ortaya Çıktı!

Rudi Schlattner 2. Dünya Savaşı sırasında yaşanmış sayısız trajik hikayeden birinin kahramanı. Savaşın ardından Almanların sınırdışı edilmesine karar verilince Çekoslavakya‘daki evlerini terk edip Almanya‘ya göç etmek zorunda kalmış bir ailenin üyesi Schlattner.

Aşağıda gördüğünüz villayı Rudi Schlattner’in babası 1928-1929 yılları arasında inşa eder. Schlattner 70 yıl önce evlerini terk ederken bir gün mutlaka döneceğini biliyordur. Hayat onu nihayet 83 yaşındayken buraya tekrar sürükler.


Schlattner 70 yıl sonra döndüğü evinde böyle büyük bir süprizle karşılaşacağını tahmin etmiş miydi bilinmez. Lakin olaylar şöyle gelişir: Tavan arasında tesadüfen fark ettiği bir ipi çekince karşısında bir kapı açılır. Kapının ardında babasının 70 yıl önce kaçarken sakladığı eşyalar duruyordur. Oyuncaklardan dikiş setine, çoraplardan kitaplara; o zamanlar evlerinin bir parçası olan birçok eşya bu gizli bölmeye saklanmıştır.


Schlattner 70 yıldır adeta sahiplerini bekleyen bu eşyalarla karşılaşınca afallar. Babasının dikkatlice gizlediği o eşyalar şimdi Usti nad Labem‘de bir müzede sergilenecek. Villanın şimdiki durumunu merak edenler için: Burası artık bir çocuk yuvası olarak kullanılıyor.

Evinin Tavanındaki Sır 70 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Evinin Tavanındaki Sır 70 Yıl Sonra Ortaya Çıktı! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/21/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]