Karşınızda Yeni Tasarımı ile Foursquare

Foursquare‘in merakla beklenen yeni tasarımı bugün kullanıcılara sunuldu. Yeni tasarım ile Foursquare uygulamasının görünümü baştan aşağıya değişirken, üyelerin sosyal ağda daha çok vakit geçirilmesini amaçlayan yeni özellikler eklenmiş.

Foursquare, uzun süredir şikayet edilen ve web versiyonundan geri kaldığı düşünülen (konum bazlı olmasına rağmen) uygulamasını bugün itibariyle yeniledi. Yeni tasarım ile birlikte profil sayfalarında bilgiler Facebook ve Twitter’daki gibi kullanıcılara sunulacak.

Bunun yanında Foursquare kullanıcıları mobil uygulamalar üzerinden arkadaşlarının haritada nerede olduklarını görüntüleyebilecekler. Bu özellik daha önce sadece web versiyonu için sunulmuştu. Yeni versiyon ile birlikte kullanıcılar sadece kendileri ile aynı mekanda olan arkadaşlarını değil, yakınlarında olanları da uygulama üzerinden görebilecekler. Yukarıda da belirttiğim gibi yeni Foursquare, kullanıcılara uygulama içerisinde daha çok vakit geçirmelerini teşvik etme amacıyla geliştirilmiş. Profil sayfalarında üyelerin kişisel bilgilerinin yer almasının yanında ana sayfada yapılan değişiklikler de bu yönde. Foursquare kullanıcıları ana sayfada arkadaşlarına ait check-inler hakkında daha ayrıntılı bilgiye sahip olacaklar.

Bakalım Foursquare yeni tasarımı ile üyelerini memnun edebilecek mi?
Karşınızda Yeni Tasarımı ile Foursquare Karşınızda Yeni Tasarımı ile Foursquare Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/07/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]