Hızlı Ve Öfkeli 6 Geliyor!


Hollywood için yıllardır bildiğimiz tek bir gerçek var, ellerindeki film seri moduna bağlamaya müsaitse ve gişe istedikleri gibi geldiyse devam filmi için düğmeye basmaktan çekinmiyorlar. 2001'de vizyona girenHızlı ve Öfkeli için de aynı durum geçerli. Sene 2011 oldu, 5. film Fast Five vizyona girdi ve 600 milyon dolara yakın hasılat elde etti. Adamlar ne yapsın? Tabii ki devamını çekecekler.

Fast Five, bizde vizyona giren adıyla Hızlı ve Öfkeli 5: Rio Soygunu, hakkını vermek lazım serinin belki de en aksiyona doyuran filmlerinden biriydi. Abartılı sahneler olsa da ekranda tutmayı başarmıştı. Karşılığını da fazlasıyla aldı tabii. Şimdi sıra yeni filmde.

Universal, Hızlı ve Öfkeli 6 için vizyon tarihini belirledi. Amerikalılar'ın Memorial Day olarak kutladıkları vakte denk gelen 24 Mayıs 2013'de 6. filmle buluşacağız. Tabii bu tarihte ufak tefek oynamalar olabilir, unutmamak gerek.
Yönetmen olarak geçen isim, serinin son 3 filmini yöneten Justin Lin. Henüz netlik kazanmamış olmasa da kesin gözüyle bakılıyor. Senaryo ise yine son 3 filmi yazan Chris Morgan'a emanet edilmiş.

Filmin adının ne olacağı veya kadroda kimlerin olup kimlerin olmayacağı konusunda netlik kazanmış bir şey yok. Bu kadar erken de beklenemezdi zaten. Ama serinin tam gaz devam edeceği her halinden belli. Yapımcılar böyle bir gelir kapısı yakalamışken bırakmak niyetinde değiller anlaşılan.

İlk 5 filmi izleyenlerin seri hakkındaki yorumları nedir? Aşağıya yorumlarınızı bekliyorum..

The Fast and the Furious 6 Exclusiv Trailer (May 24, 2013)
Hızlı Ve Öfkeli 6 Geliyor! Hızlı Ve Öfkeli 6 Geliyor! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/02/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. 5 hayal kırıklığına uğrattı şahsen. Umarım 6 iyi olur..

    YanıtlaSil
  2. @Seyit nasıl hayal kırıklığına uğradın kardeş ya bence serinin en iyi filmiydi tabi tokyodan önceki :P

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]