Facebook, Dosya Paylaşım Özelliğini Duyurdu

Facebook durum güncellemeleri arasında dosyalara yer verilmesini ister miydiniz? Bu yeni gelişme, Facebook kullanımına yepyeni bir deneyim katacak gibi duruyor. Dosya paylaşımının yeni alternatifi haberimizde.

Geçtiğimiz hafta halka arzını duyuran Facebook’tan yenilik üstüne yenilik geliyor. Çevrimiçi dosya depolama ve paylaşım servislerinin hayli popüler olduğu bu zamanlarda Facebook yine kendini gösterdi. 1 milyara yakın kullanıcısı bulunan Facebook, oldukça büyük bir hizmetin ilk ışıklarını yaktı.

Henüz bazı hesaplarda denenen online dosya paylaşım hizmeti, Facebook grup kullanıcılarının şikayetleri üzerine düşünülüp hazırlanan bir servis. 300 milyondan fazla Facebook kullanıcısının, grup sayfası içinde dosya paylaşımı yapabilme isteklerini dile getirmelerinin ardından yukarıdaki ekran görüntüsünü paylaşan Facebook, kısa bir süre sonra dosya paylaşım servisinin devreye gireceğini söyledi.

Daha önce Facebook tarafından satın alınan Friendfeed isimli sosyal ağda böyle bir hizmet zaten yıllardır olmasına rağmen, Facebook’un böyle bir servisi bu kadar ertelemesi oldukça şaşırtıcı. 25 MB’a kadar dosya paylaşımına olanak tanıyacak olan sistem, müzik dosyalarını ve .exe uzantılı dosyaları kabul etmeyecek. Ancak video yüklenebilecek.
Facebook, Dosya Paylaşım Özelliğini Duyurdu Facebook, Dosya Paylaşım Özelliğini Duyurdu Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/13/2012 Rating: 5

1 yorum

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]