Facebook Camera AppStore’da!

Facebook, Facebook Camera uygulamasını kullanıma açtı. Facebook Camera ile kullanıcılar fotoğraf çekebilecek, çeşitli filtreler ekleyecek ve fotoğraflarını Facebook’a yükleyebilecek. Uygulamanın hizmete girmesi Facebook’un Instragram’ı 1 Milyar Dolar’a satın alacağı haberlerinden bir kaç hafta sonra gerçekleşti.

Facebook Camera bir veya daha fazla sayıdaki fotoğrafı hızlı bir şekilde seçip filtre eklemenizi, arkadaşlarınızı ve bulunduğunuz yeri etiketlemenizi, tanımlar eklemenizi ve Facebook’a göndermenizi sağlıyor. Barındırdığı 14 filtreye rağmen tasarım Instagram kadar güzel değil fakat uygulama Instagram’a güçlü bir rakip olabilir. Facebook sözcüsü de benzer bir soruya “Instagram’ı bağımsız bir uygulama olarak sürdüreceğiz. Güzel bir rekabet olacak” şeklinde cevap veriyor.

Uygulama şimdilik sadece iOS sürümü çıktı ve İngilizce konuşan ülkelerden indirilebiliyor. Tercüme süreci tamamlandığında diğer diller için de sürümler çıkacak. Android, Blackberry ve Windows Phone sürümlerinin ne zaman çıkacağı konusunda net bir bilgi yok.

Uygulamaya buradan erişebilirsiniz.

Appstore bilgilerinizi değiştirerek uygulamayı indirebilirsiniz. Bununla ilgili bilgiye buradan erişebilirsiniz.
Facebook Camera AppStore’da! Facebook Camera AppStore’da! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/25/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]