Yahoo kendi web tarayıcısını mı yapıyor?

“Google’ın Chrome’undan sonra Yahoo da tarayıcı yapıyor” haberlerinin altından bakın ne çıktı…

Son zamanlarda CEO’sunun özgeçmişinde yalan söylemesi gibi olumsuz durumlarla gündeme gelen Yahoo, CEO’sunu değiştirerek bu işi kapattıktan sonra şimdi de yeni ve ilginç bir haberle karşımızda. Bazı raporlara göre Yahoo’nun bir web tarayıcısı geliştirdiği ortaya çıktı. Ancak çok geçmeden küçük bir hayal kırıklığı yaşandı: Bu web tarayıcısı, aslında sadece bir web tarayıcısı eklentisiydi. Launch.co, Yahoo’nun “Axis” adını verdiği “tarayıcı” hakkında bilgileri ortaya çıkarmayı başardı:

“Daha akıllı, daha hızlı arama ve zengin tasarım: Cevapları ve görsel önizlemeleri anında alın. Böylece içeriği kesintiye uğramadan, devamlı olarak keşfedin ve gezin. Arama sonuçlarınıza bakmak için bulunduğunuz sayfayı hiçbir zaman terk etmeyin.”

Axis’in tanımında farklı cihazlar arasında rahatça geçiş yapabilme ve yer imlerine her yerden erişebilme, giriş ekranını özelleştirme gibi bilgiler de yer alıyor. Axis’in detaylarını merak ediyorsanız, axis.yahoo.com adresine göz atabilirsiniz.
Yahoo kendi web tarayıcısını mı yapıyor? Yahoo kendi web tarayıcısını mı yapıyor? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/25/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]