Tipp-Ex YouTube Experience - Süper bir reklam

Bugün kuzenimle twitterda takılırken bir arkadaşının gönderdiği linkten bu videonun 2. sine ulaştık izledik ve çok eğlendik ben hemen usernameden 1.sinide buldum onu da çok sevdik. Uygulama hakkında biraz araştırma yaptım, şimdi de sizlerle paylaşmak istedim.

Fransız reklam ajansı Buzzman, Tipp-ex hata düzelticisi için YouTube üzerinde harika bir interaktif takeover hazırlamış..

Tippexperience kanalı bizi öncelikle çadırına girmiş bir ayıya silah doğrultan bir avcı ve ona ayıya ateş etmesini söyleyen bir dış ses ile karşılıyor.. Avcı bize doğru dönerek bunu yapamayacağını söylüyor.

Tipp-Experience 1



ve yanda bir reklam banner'ı gibi duran Tipp-ex'i alarak A hunter shoots a bear (Bir avcı ayıya ateş ediyor) isimli video başlığındaki shoots (ateş edi-) kısmının üzerini kapatıyor..



Bu hareketten sonra üzeri kapanan yer yazı yazılabilir bir alana dönüşüyor ve avcı bizden oraya bir fiil yazmamızı istiyor..



Bize de bu alana bildiğimiz bilumum fiili yazmak kalıyor..

Şimdiye kadar kendi kendime bulabildiklerim şunlar:
Loves, rides, plays football, plays game, does drugs, has sex, fights, looks after, shoots, chats, cracks, high fives, rolls, tames, writes, paints, fills, plays music, OH NOES, shows, passes, throws away, eats, drinks, fuck, kiss

Kullanıcıyı başından sonuna kadar eğlendiren Tipp-experience 1 deneyimini yaşamak için burdan tıklayın..


Tipp-Experience 2
Aynı firmanın en son çıkan daha gelişmiş ve daha komik olan reklam uygulaması için buraya (http://www.youtube.com/tippexperience2) tıklayın!

Tipp-Ex YouTube Experience - Süper bir reklam Tipp-Ex YouTube Experience - Süper bir reklam Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/14/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. Cidden başarılı olmuş :) Eğlenceli bi uygulama

    YanıtlaSil
  2. Sadece Flashı Oraya Koymuş Başkada Bir Şey Yok :D

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]