Pinterest En Güzel Ülkeyi Seçiyor

Pinterest ve First Choice adlı gezi sitesi, dünyanın en beğenilen ülkelerini sıralamaya çalışıyor. Kanada birincilik kürsüsündeyken Türkiye şimdilik 25. sırada.

Son dönemin adından en çok söz ettiren sosyal ağlarından birisi olan Pinterest, Conflict of Pinterest 2012 başlığı altında yeni bir uygulama ile karşımızda. Gezi sitesi First Choice'ın da katkılarıyla hazırlanan HTML5 tabanlı interaktif infografik sayfası sayesinde kullanıcıların dünya üzerinde en çok beğendikleri ülke belirlenmeye çalışılıyor.


First Choice'ın blog sayfası üzerinden Pinterest üyeleri tarafından ulaşılabilen bu ilginç çalışmada an itibariyle Kanada birinci sırada yer alırken Zimbabve ise en son sırada. Türkiye ise 25. sıradaki konumu ile bir hayli üstlerde diyebiliriz.
Pinterest En Güzel Ülkeyi Seçiyor Pinterest En Güzel Ülkeyi Seçiyor Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/14/2012 Rating: 5

2 yorum

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]