Dropbox Dosyalarına Link Verin

Rakiplerinin çoğalmasıyla birlikte Dropbox'ta yenilikler başladı. Dropbox, en büyük eksisi olan direkt link verme özelliğini artık hizmetleri arasına ekledi.

Bulut servisleri arasında oldukça iddialı olan Dropbox, rakiplerinin çoğalması ve servis
kalitelerinin artması sebebiyle icraatlerini sıklaştırmaya başladı. Geçtiğimizi haftalarda Dropbox'un
hediye alanları iki katına çıkardığını sizlere duyurmuştuk. Dropbox sahipleri için bir güzel haberimiz daha var.



Dropbox'un en büyük eksisi belki de depolama alanında duran dosyaları link olarak arkadaşlarımızla paylaşamıyor olmamızdı. Ya karşıdakine deDropbox üyeliği aldırıp ortak klasör oluşturuyorduk ya da kullanıcı adı veşifremizi vererek dosyayı indirmesini söylüyorduk. Artık bu durum ortadan kalkıyor.

Dropbox'a direkt link verme
özelliği geldi. Artık depolama alanında bulunan dosyalara sağ tıklayarak link alabilir ve bu linki paylaşarak arkadaşlarınızın indirmesini sağlayabilirsiniz. Web sürümü, Windows ileMac sürümü ve mobil sürümü için direkt link
özelliği eklenmiş durumda. iPhone'dan da bir dosyayı Dropbox'a atıp direkt link alma seçeneği mevcut.



Bu özellik ile Dropbox bir açığını kapatmış oldu. Ancak artık yarış kızışıyor; SkyDrive ile Google Drive bomba gibi geliyor.

Dropbox Dosyalarına Link Verin Dropbox Dosyalarına Link Verin Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/24/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]