Çizmeli Kedi Filmi İzle (Türkçe Dublaj)


O Avrupa halk masallarının en cingöz, en iş bitirici ve en insansı kedisi. Asalet ve güç sembolü olan sarı çizmeleri içerisinde Çizmeli Kedi aslında zenginlik ve ün peşinde koşan oldukça zeki bir canlı. Sinema perdesindeki yolculuğu ise meşhur Altın Yumurtlayan Kaz'ı çalma macerası çevresinde şekilleniyor.
Zeka küpü Humpy Dumpty ve sokakların kraliçesi Kitty Softpaws’u bu kendi hırsızlık planına dahil eden dokuz canlı Çizmeli Kedi, arkadaşlarıyla cesaret isteyen ama bir o kadar da komedi dolu bir maceraya atılıyor.
Gösterim tarihi: 13 Ocak 2012
Ocabbaroglu puanı: 7.0/10
Yapım: 2011
Oyuncular: Antonio Banderas, Salma Hayek, Zach Galifianakis
Tür: Animasyon
Senaryo: Charles Perrault, William Davies
Yönetmen: Chris Miller
Alternatif İsim: Puss in Boots

1.Kısım


2.Kısım


3.Kısım


4.Kısım


5.Kısım
Çizmeli Kedi Filmi İzle (Türkçe Dublaj) Çizmeli Kedi Filmi İzle (Türkçe Dublaj) Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 2/15/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. Açıkçası seni oldukça başarılı buluyorum ben. Başkalarının fikirleri senin için ne kadar önemli bilemiyorum ama bence illegal paylaşımlar yapıp sitenin portresini değiştirme. Nacizene bir fikir sadece :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zeynep haklısında fazla illegal sayılmaz :) birde bu işte çok fena hit var bak sadece sakar polis filmini 3 günde 2.900 sayfa görünümü geldi :)

      Sil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]