Yandex.com.tr Site/Url Eklemek

Yandex arama motoru türkiye artık devrede, Rusya'nın en populer arama motoruna sitelerinizi eklemek ise çok kolay. Tek yapmanız gereken buradan webmaster bölümünden Yandex indeksine site ekle (add url) seçeneğini seçmek ve sitenizin adresini yazıp güvenlik kodunu girmek. 



Eğer hala yapamadıysanız aşağıda resimli anlatımlardan adımları uygulayınız.

Yandex.com.tr sitesine giriyoruz:

1.Adım:
 2.Adım:
 3.Adım:
yandex.com.tr - yandex site ekleme - yandex site ekleme resimli anlatım - yandex.com.tr site ekle - yandex.com.tr url ekle - yandex.ru site ekle - add url to yandex - yandex.ru
Yandex.com.tr Site/Url Eklemek Yandex.com.tr Site/Url Eklemek Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 1/27/2012 Rating: 5

3 yorum

  1. kardeş teşekkürler benim sorum url ekle deyince şu hatayı veriyor


    Dikkat! Eklenen site buraya hemoroiddenkurtulma.blogspot.ru yönlendirme yapıyor ve Yandex robotuna HTTP 200 yanıtını verene kadar indekslenmeyecetir. Mevcut yapılandırmada sadece yönlendirmenin hedefi, hemoroiddenkurtulma.blogspot.ru sitesi indekslenir. Bu sorunu çözmek için aşağıdakilerden birini yapmanızı öneririz:
    hemoroiddenkurtulma.blogspot.ru sitesini eklemek;
    hemoroiddenkurtulma.blogspot.ru sitesine mevcut yönlendirmeyi kaldırmak. Yönlendirme ayarları ile ilgili yardım almak için sitenizin bulunduğu sunucunun yöneticisine başvurmak.


    yönlendirmeyi nasıl kaldırırım ? teşekkür.

    YanıtlaSil
  2. http://sitetalk.com/joinus/haka sohbet et oyun oyna.alisveris yap

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]