CSS ile Metin Seçme Engeli Kodu

Çoğu blog yazarının korkulu belası olan içerik (ç)alıntılarını durdurmak önlemek için kullanılan javascript kodun sizlere Css kullanılarak yapılmış olanını paylaşmak istiyorum. Hayır ben javascript kodunu arıyorum diyorsanız "Sitenizi korumak için 2 yararlı kod" adlı paylaşımı inceleyebilirsiniz.

Burada paylaştığım kod sadece post-body etiketi altındaki bölgeye odaklanıyor. Sizin içeriğiniz başka bir CSS etiketi altındaysa kendinize göre düzenlemeniz lazım.

Blogger kullanlar bu kodu " /b:skin'> " etiketinin hemen üstüne yapıştırmaları yeterlidir. Eğer başka bir platform kullanıyor iseniz "head>" etiketinden hemen sonraya eklemeleri yeterlidir.
.post-body {
 -webkit-touch-callout: none;
-khtml-user-select: none;
-moz-user-select: -moz-none;
-ms-user-select: none;
user-select: none;
  line-height:1.5em; }

İlgili Aramalar: Metin seçme engeli, css ile metin seçimini engelleme
CSS ile Metin Seçme Engeli Kodu CSS ile Metin Seçme Engeli Kodu Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/28/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. Devamını Oku özelliğini anlatırmısın kardeş

    YanıtlaSil
  2. @zkcn anlatımı yapacağım en kısa zamanda..

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]