Patlak Sokaklar Gerzomat Filmi İzle


Başrollerinde Doğa Rutkay ve Selim Demiratar gibi ünlü oyuncularımızın yer aldığı komedi konulu filmimiz süper sahneler ile sizlerle. Uzun zamandır hapishanede yatan Black Jack içerden bir şekilde kaçmıştır ve gerzomat denen makinayı bulmuştur. Bu makine insanoğlunu gerçekten deliye çeviren bir makinedir. Bu makineyi bulan Black Jack mutludur ama ne yazıktır ki onu kullanmayı bilmemektedir. O makineyi kullanmak için Balck jack’ın Mary Jane’e ihtiyacı vardır.

Konu bakımından biraz saçmalayan yerli filmimiz her şeye rağmen izlenme kalitesini elinde tutabilen bir film olmuş, en kısa zamanda sitemizde ki yerini alacaktır.

Doğa Rutkay uzun zamandır böyle bir sinema filminde yer almamıştı. En son Pak panter filmi ile adını hatırladığımız güzel oyucu bu şekilde ki komedi filmlerininde vazgeçilmez oyuncusu olmaya aday olduğunu göstermeye başladı.

Editörün Yorumu: Batesmotelpro'nun yaptığı bütün işleri sevdim şuana kadar bunu da sevdim ama amatörlerken daha iyilerdi.
Ocabbaroglu Puanı: 7.9/10
Yapım: 2012 / Türkiye
Tür: Komedi, Aksiyon, Dram, Macera
Oyuncular: Doğa Rutkay, Selin Demiratar, Bülent Serttaş ve Kubilay Tuncer
Yönetmen: Kerim Barutçu

FİLMİ İZLEYEMEYENLER BURADAKİ ADRESE GİDİNİZ! (http://hizliseyret.com/hizli-seyret-3417-patlak-sokaklar-gerzomat-izle-tek-parca-full-hd-film.html)



İlgili Aramalar: Patlak Sokaklar filmini full izle, Patlak Sokaklar direk film izle, Patlak Sokaklar gerzomat filmini izle
Patlak Sokaklar Gerzomat Filmi İzle Patlak Sokaklar Gerzomat Filmi İzle Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/24/2012 Rating: 5

1 yorum

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]