Angry Birds Yapımcılarından Bir Oyun Daha..

Angry Birds'ten sonraki ikinci Rovio oyununun adı "Amazing Alex" olacak. "Angry Birds iyi oyun ancak 'bir Amazing Alex değil' esprilerine hazır mısınız?

Tek oyunla milyar dolarlık bir değer yaratmak Rovio'nun da içine sinmemiş olacak, Finlandiya merkezli şirket yeni bir oyun için kolları sıvadı. Amazing Alex adlı oyunun önümüzdeki iki ay içinde piyasaya çıkması bekleniyor. Rovio CEO'su Mikael Hed, Finlandiya TV'sine yaptığı açıklamada, oyunun eğitici özellikleri bulunacağını ve Alex adlı bir karakterin etrafında şekilleneceğini belirtiyor.

Şirketin amazingalex.com alan adını satın aldığını da ekleyelim. Hed, üzerlerindeki kalite baskısının çok fazla olduğunu söylüyor, Angry Birds'ün mobil oyunlara getirdiği yüksek standartı yakalamak istediklerini ifade ediyor.
Angry Birds Yapımcılarından Bir Oyun Daha.. Angry Birds Yapımcılarından Bir Oyun Daha.. Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/13/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]