Yeni saçma tanıtımım..

Canım sıkıldı ve kendime güzel bir bannerimsı tanıtım hazırladım. Bu çalışmayı yazarken baya zorlandım yazdığımı yazdım mı yazmadığım oldu mu hepsini düşündüm ama en sonunda hazırladım. Gayet sade ama güzel açıklayıcı bir tanıtım oldu. Bunu cover olarak kullanmayı düşünüyorum. Eksikleri veya fazlalıkları öneri ve görüşlerinizi bekliyorum tanıtım hakkında. (Tanıtımı text olarak vermeyeceğim nedeni emek hırsızı çok olduğu için! Bunu bilerek resim olarak yaptım.. )

Resmin orjinal boyutunu görmek için üzerine tıklayabilirsiniz..
Yeni saçma tanıtımım.. Yeni saçma tanıtımım.. Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/29/2012 Rating: 5

8 yorum

  1. Bence çok güzel olmuş... Tabii bana da en çok önemli olan wordpress temaları sende sitende wordpress temalarını paylaşmıyorsun! Bence yakında paylaşmaya başla..!

    YanıtlaSil
  2. ben aslında sitede hazır tema yayınlamak istemiyorum o yüzden fazla yok ama bu aralar güzel bir kaç wp teması var elimde onları yayınlarım :)

    YanıtlaSil
  3. Oğuzhan sana bişey sormak isiyorum.
    Benim elimde bi wordpress teması var. Fakat ben Blogspot Kullanıyorum Bu Wordpress temasını Blogspota Nasıl Atabilirim. Bi Çözümü vArmıdır?

    YanıtlaSil
  4. uyarlamak gerek oda baya bi zor ama yapanlar var wmaracından yardım isteyebilirsin konu olarak :)

    YanıtlaSil
  5. Ozicabarogggluuu wp teması paylassana adam gıbı yaw

    YanıtlaSil
  6. kanka senin paralı temayı uplada paylaşak :D iyi tema

    YanıtlaSil
  7. ne zaman anlatmayı düşünüyosunuzu manşet yapımını :D

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]