Twitter'ın Mobil Uygulamaları Güncellendi

Popüler mikroblog sitesi Twitter'ın iPhone ve Android uygulamaları cuma günü güncellendi. Yeni sürüm, 3 önemli yenilikle birlikte indirilebilir durumda.

Sosyal medya siteleri arasında 2. sırada yer alan ve birçok kişinin gün içerisinde cep telefonlarından anlık durumlarını takipçileriyle paylaşmak için sık sık kullandığı mikroblog servisi Twitter, mobil uygulamalarını güncelledi.

Cuma günü gelen yenilikle birlikte artık Twitter'ın internet sayfasında bulunan #Keşfet seçeneği de artık
ceplerde. Bu sekme sayesinde takipçilerinizin neler yaptığını ve popüler konuları daha yakından takip etmeniz mümkün. Yeni güncellemeyle birlikte Twitter'ın arama fonksiyonları da geliştirildi. Kişi ararken otomatik tamamlama özelliği gelen Twitter, artık aramalardaki yazım hatalarını da düzeltecek.

Twitter'a gelen en önemli yeniliklerden birisi de bildirimler. Artık birisi tweet'lerinizden birisini retweet ettiğinde ya da birisi sizi takip etmeye başladığında bunu telefonunuzda uyarı olarak görebileceksiniz.
Twitter'ın Mobil Uygulamaları Güncellendi Twitter'ın Mobil Uygulamaları Güncellendi Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/28/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. GTA IV GTA V'ten ne kadar farklı işte daha fazla detay burada http://teknolojide.net/gta-iv-ve-gta-v-farklari.html

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]