Son düzenlemelerden sonra sitem..

Son düzenlemelerden kastım sitede yaptığım detaylı geliştirmeler, düzenlemeler ve hataların giderilmesiydi. 
Bunlardan da bahsetmek gerekirse ilk olarak takipçilerimin konularıma daha rahat ulaşması için üst menüdeki kategorileri mi düzenledim. Örneğin genel webmaster bölümüne alt kategoriler ile html kodlar, css tasarımlar vb. leri ekledim yani kategorileri alt kategorilerine ayırıp düzenleyip detaylı bir menü haline getirdim. Hataların düzeltimine gelince sitedeki bütün download linklerini ve ölü linkleri güncelledim, iletişim bölümünden gelen bir kaç hatayı düzelttim 404 sayfasındaki hatayı giderdim. Geliştirmelere gelirsek ilk olarak siteye detaylı bir sitemap ekledim, ardından temanın alt kısmındaki linkleri ve görünümü yeniledim. Tekil sayfalarda örneğin "reklamlar, gizlilik" sayfasında sidebarı kaldırdım daha geniş ve düzenli bir görünüme kavuştu tekil sayfalarım ve bir kaç yeni kategori açtım oyunlar, wordpress tema vs. şimdilik yaptıklarım bu kadar. Bu güncellemeler ardından Classozi v1 Blogger Teması tam sürümüne geçti.
Son düzenlemelerden sonra sitem.. Son düzenlemelerden sonra sitem.. Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/22/2012 Rating: 5

4 yorum

  1. gayet güzel oldu tasarımınız . her gün takip ediyorum sizi. sınıftaki arkadaşlarım bile biliyor. bn sizden birşey rica edecektim. reklam,gizlilik gbi sayfaları nasıl tam sayfa yaptınız acaba öğretebilirmisiniz.ocabbaroglu@gmail.com hesabınıza mail attım bakarsanız bi. özlem :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler.. yolladığınız maili ocabbaroglu@hotmail.com adresine yollar mısınız?

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. @Özlem - http://ocabbaroglu.blogspot.com/2012/04/blogger-tekil-sayfay-tam-sayfa-yapma.html anlatımı yaptım yine takıldığın bir şey olursa sor olmadı ben yaparım ;)

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]