Blogger Tekil Sayfayı Tam Sayfa Yapma

Bu konuyu benden anlatmamı isteyen 38ci kişi olan Özlem Yılmaz ve daha öncekiler için anlatıyorum. Aslında pek anlatılacak bir şey yok ortada biraz css, html ve kodlama bilgisi gerekli; o yüzden ben anlatımı yaparken bende olmuyor şunu nasıl yapacağım demesin kimse bu işlemi de sayfamıza koyacağımız bir kaç css kod sayesinde bu css kodlarımızda gizleme kodu olucak ben buraya en çok kullanılan sidebar id'li kodu paylaşacağım bu kod bütün tasarımlarda ayrı ayrı idlerde sidebar olduğu için gerçekten kodlama bilgisi gerektirmektedir. Örnek olarak buradaki sayfamı ziyaret edebilirsiniz. Neyse geliyim kodlara..

Aşağıdaki kodu tam sayfa yapacağımız tekil blogger sayfamıza ekliyoruz..
<style type="text/css">
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
#sidebar-wrapper {
display:none;
}
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
#main-wrapper {
width: 940px;
}
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
#main2-wrapper {
width: 940px;
margin:0 0 0 10px;
}
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
</style>

Kodumuzu kendi sitemize göre düzenliyoruz css veya kodlama bilgisi olanlar hemen işi anlayacaklardır, ama bilgisi olmayanlar lütfen 1 milyon kere özelden yazıp durmasın!
Blogger Tekil Sayfayı Tam Sayfa Yapma Blogger Tekil Sayfayı Tam Sayfa Yapma Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/24/2012 Rating: 5

4 yorum

  1. tşk ederim oğuzhan. güzel bir paylaşım yapmışsın.sayfaya girince menulerı yok etmiyor aşağı doğru kaydırıyor bunun sebebi nedir. ?

    YanıtlaSil
  2. #sidebar-wrapper etiketi seninkinde farklıdır benim temayı kullanıyorsan lsidebar-wrapper etiketini dene!

    YanıtlaSil
  3. tşk ederim oğuzhan. düzeldi.

    YanıtlaSil
  4. ikisinide denedim ancak hala menü altta görünüyor.

    geek talk tasarımını kullanıyorm.

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]