Blogger Etiketler Sayfasındaki Kutuyu Şekillendirmek

Hiçbir araştırma da yapmama rağmen can sıkıntısı sonucunda o bölümü değiştirmek istedim durduk yere hemen etiketine baktım ve ona bir css hazırladım ve şekillendirdim şimdi bunu size sunacağım. İnternette var mıdır bilmem hiç bakmadım, bana gelip şöyle şuranın kodu yok buradan aldın demeyin! Bu anlattığım yerin neresi olduğunu bilmiyorsan aşağıdaki ön izlemeden bakabilirsin neyse gelelim css kodumuza..


Aşağıdaki kodumuzu blogger sayfamızdaki Tasarım > Html'yi düzenle bölümüne gelip css kodlarımızın olduğu yere yapıştırıyoruz ve kendimize göre düzenliyoruz.
/* Status Message */
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
.status-msg-wrap {
background:#e8e8e8;
border:1px solid #e0e0e0;
padding:5px;
margin-bottom:10px;
}
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
.status-msg-border,.status-msg-bg {
border:none;
background:transparent;
}
/*ocabbaroglu.blogspot.com'a aittir!*/
Blogger Etiketler Sayfasındaki Kutuyu Şekillendirmek Blogger Etiketler Sayfasındaki Kutuyu Şekillendirmek Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/26/2012 Rating: 5

6 yorum

  1. knk : http://skambur.blogspot.com
    bir tane daha hak yiyici .d

    YanıtlaSil
  2. @erkin Adatepe ne diyorsun sen kimin ne hakkını yemişim ne konusuyorsun

    YanıtlaSil
  3. Erkin kanka Allah'a havale ettim haram zıkkım olsun napalım bu dünyada alamadık hakkımızı öteki dünyada alırız büyüklük bizde kalsın..

    YanıtlaSil
  4. Tema özel felan diyorsun ama kardeş herkes aynı eklentiden yola çıkarak aynısını yapmış :) bir özgünlüğü kalmamış sen kullandığın temayı paylaş istersen :))

    YanıtlaSil
  5. neden paylaşsın sen yap kendin.

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]