Windows 8′in çıkış tarihi belli oldu

Microsoft’un sıradaki Windows işletim sistemi Windows 8′in çıkış tarihi belli oldu. Verilen bilgiye göre Microsoft, önümüzdeki yaz aylarında sistemin gelişim sürecini tamamlayacak, ardından ekim ayında da Windows 8′i satışa sunacak.

Microsoft, çıkardığı en yeni işletim sistemi Windows 7 ile, Windows Vista’da yaşanan hayal kırıklığını unutturmuş ve rekor üzerine rekor kırmıştı. Bakalım Windows 8 ile nasıl bir çizgi yakalayacak. Microsoft’un uzun zamandır üzerinde çalıştığı yeni işletim sistemi Windows 8 için geri sayım başladı. Bloomberg’in haberine göre Windows 8 ile yıl sonunda buluşacağız.

Mobil platformlara da destek verecek olan yeni Windows için sadece birkaç ay kaldı. Öyle ki, Bloomberg’in yaptığı habere göre Windows 8, önümüzdeki Ekim ayında raflarda yer alacak.



Gartner analizcilerinden Michael Gartenberg’in yorumuna göre de Eylül – Ekim döneminde piyasaya sürülecek olan Windows 8, aynı dönemde Arm tabanlı cihazlarda da boy gösterecek. Bilindiği üzere Barcelona’da yapılan Mobile World Congress’de ilk kez gün yüzüne çıkan Windows 8′in mobil işletim bölümü, büyük ilgi görmüştü.

İlgili Aramalar: Windows 8, Windows 8 Ne Zaman Çıkıyor?, Windows 8 satış, windows 8 indir
Windows 8′in çıkış tarihi belli oldu Windows 8′in çıkış tarihi belli oldu Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 3/20/2012 Rating: 5

1 yorum

  1. bende bunu bulamadım,tabletlerde de ekim de çıkacak mış onu buldum ;)

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]