Son Zamanlarda Blog da Yaptığım Yenilikler

1. 404 Hata Sayfası
Blogger.com'un yeni özelliklerinden biri de yeni geliştirdiği arayüzdeki ayarlar kısmındaki 404 hata sayfasını özelleştirme kısmından yaptığım sade hata sayfamız. Hata sayfamızı silinen sayfaların linklerine tıklayanlar, sitemizde olmayan bir içerik linkine tıklayanlar veya yanlış bir linke tıklayanlar sitemizden ayrılmadan sitede çıkan uyarıdan görebileceklerdir! Sayfanın ön izlemesi için buraya tıklayınız!

2. Menü Çubuğu



Yeni menü görünümümüz de ise 2 renk biri uzun mavi ve kısa siyah birleşmiş menü çubuğu yaptım. Eskiden logonun üstünde ve altında 2 aynı boy menü vardı ama daha estetik bir görünüm sağlamak için böyle değişik bir şey denemek istedim. Umarım güzel olmuştur.

3. Araçlar Kutusu



Sitemizdeki kayıtlı toplistler, site bilgileri ve alexa vb. banner ve linklerin bulunduğu kutuyu daha sadeleştirdim. Artık kutuda sadece Site Bilgi banneri, Alexa banneri ve Google banneri bulunmakta.

4. Tasarımın Copyright Bölümü



Burada ise yeni eklediğim sağ taraftaki Powered By Ozicab Power banneri yerine Alexa, Google Chrome, Dmca ve Html 5 bannerları oldu ayrıca sağ taraftaki linkleri güncelledim ve sıraladım onlara ek olarak da yazıları tasarımın arka planına uygun açık gri rengine çevirdim.

Umarım yaptığım değişiklikler hoşunuza gitmiştir. Sitede bulduğunuz hataları, görüşlerinizi veya önerilerinizi bana iletişim formundan yada aşağıdan yorum olarak bildirirseniz sevinirim.
Son Zamanlarda Blog da Yaptığım Yenilikler Son Zamanlarda Blog da Yaptığım Yenilikler Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 3/27/2012 Rating: 5

3 yorum

  1. guzel olmus ben sitelre ilk girdigimde yazilardan cok tasarimina bakarim.

    YanıtlaSil
  2. Bencede doğrusu o gibi tasarım olmadan site bir hiç :D

    YanıtlaSil
  3. katiliyorum sana ama turkiyede blogcular tasarim konusunda biraz sinifta kaliyor ozelikle bayanlar :)

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]