Facebook Timeline Profil Filmi Yapımı

Sosyal ağ denilince akıllara ilk gelen isim Facebook için geliştirilen ek uygulamaların sayısı giderek artıyor. Çeşitli kategorilerdeki yüzlerce servis ile bilgi, eğlence gibi birçok konuda üyelerin ihtiyaçları karşılanıyor. Buna son örnek ise "Timeline Movie Maker" isimli kısa film yapma aracı.

Yazılım, erişim izni vermenizin ardından profilinizi detaylı olarak analiz etmeye başlıyor. Fotoğraflarınızı, hayatınızdaki önemli gelişmeleri, katıldığınız etkinlikleri ve benzeri verileri toplayan platform bunları kısa filme çeviriyor. Üstelik dilerseniz fon müziğini değiştirebilir ya da hoşunuza gitmeyen fotoğrafları listeden çıkarabilirsiniz.

Çok fazla kullanıcı müdahalesine izin vermeyen yazılımın en önemli eksiği, çalışmayı sitenizde ya da blogunuzda yayınlamak için gereken "embed" desteğini sunmaması. Ayrıca profilinizde 75'den az fotoğrafınız varsa video oluşturmanıza izin verilmiyor.

Facebook Timeline Profil Filmi Yapımı Facebook Timeline Profil Filmi Yapımı Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 2/03/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]