En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları

Başlıkta da olduğu gibi en çok kullanılan sosyal medya araçlarını tanıtacağım bu araçlardan kastımız; abone ve beğeni kasma, takipçi kasma, google+ çevre kazanma, google+1 kazanma, web sitesine hit kazanma siteleri. Hangi sistem neye yarar, ne nasıl yapılır hemen anlatayım..

1) Liked Win - Facebook Sayfa Beğendirme
Liked Win! Facebook sayfalarını karşılıklı olarak beğendiren, beğendikçe "Kredi" kazandıran ve bu kredilerle para kazandıran bir sistemdir. Facebook sayfanız varsa; kazandığınız kredilerle kendi sayfalarının hayran sayısını arttırabilir, Facebook sayfanız yoksa; kazandığınız kredi karşılığı 30 TL’ye ulaştığında ödeme alabilirsiniz.

Site: http://j.mp/likedwinn

2) Subscribe Win - Facebook Karşılıklı Abone 
Subscribe Win! ; Facebook hesaplarına karşılıklı Abone olduran, Abone oldukça kredi kazandıran, kazanılan kredilerle Facebook hesabınıza Abone kazandırabildiğiniz bir sistemdir. Kredi kazanmak için diğer üyelerin hesaplarına Abone olabileceğiniz gibi Abone Sayısı Satın Al sayfasından Abone sayısı satın alabilirsiniz. Detaylı Tanıtım Yazımız için buraya tıklayınız!

Site: http://j.mp/subscribewin

3) Addmefast - Get Google +1, Google Circles, Twitter Followers
Site güvenli bir sistem ile çalışmaktadır. Sadece sosyal ağlarınız için değil sitenize veya blogunuza hit kazandırır!. Henüz yepyeni bir sistem ama gayet kullanışlı ve etkili bir sistem. Sistem üzerinden Youtube, Facebook, Twitter, Google+, Soundcloud, Digg hesaplarınızı çok kolay şekilde kasabilirsiniz.

Site: http://j.mp/addmefastt

4) Sosyal Hit - Sosyal Medya ve web sitelerinizin degerini arttırın.
Sosyal Hit'e üye olduktan sonra, Kredi Satın alarak veya Web Sitelerini İzleyerek, Facebook Sayfalarını beğenerek, Twitter'da hayran olarak, Youtube videolarını izleyerek ve Google +1 butonlarına tıklayarak kredi kazanın.. Kazandığınız kredileri kullanarak Sayfalarınızı , Videolarınızı ve Web sitelerinizi SosyalHit'e ekleyin. Kredi yetmiyorsa size özel kredi tarifelerimizi inceleyin. SosyalHit'in Websitenize gönderdiği hitlerin, Hayran sayfalarınıza kazandırdığı hayranların, Videolarınıza kazandırdığı izlenme sayılarının tadını çıkarın..

Site: http://j.mp/sosyalhit

5) Twiwin - Twitter Takipçi Sayınızı Çoğaltın
Twi win! ; twitter hesaplarını karşılıklı takip ettiren, takip ettikçe kredi kazandıran, kazanılan kredilerle twitter hesabınıza takipçi kazandırabildiğiniz bir sistemdir. Kredi kazanmak için diğer üyelerin hesaplarını takip edebileceğiniz gibi Takipçi Sayısı Satın Al sayfasından takipçi sayısı satın alabilirsiniz. Twi Win! sistemi, üyelerine ÜCRETSİZ 3.000 takipçi kazandırmaktadır.


6) Hit Canavari - Hit Kazanma Servisi
istemimiz web siteniz için en elverişli ve en kolay trafik artırma yöntemidir. Web siteniz bu sayede daha fazla ziyaretçi potansiyeline ulaşacak ve siz sitenizi daha fazla tanıtma imkanı bulacaksınız. Sitenize sınırsız sayıda trafik (ziyaretçi) ister misiniz? O zaman Hit canavarı sizin için en ideal yöntem. Bu sayede web siteniz 7 gün 24 saat boyunca binlerce üye tarafından ziyaret edilecektir.



7) Hituyekazan - Web Siteniz İçin Ücretsiz Hit Kazanma
Web sitemiz sizin için gerekli ziyaretçiyi gönderir. Sizi Google'da yukarılara çıkarır. Haydi ne duruyorsunuz sitenizi ekleyin ve hit kazanmaya başlayın.Sistem gayet basit ve kullanışlı. Sitenin arayüzü harika. Sistemde Facebook Sayfa Beğeni, Google +1, Web site hit ve Reklam Yayınlama mevcuttur. Bence twitter takipçi arttırmayıda eklemeleri lazımdı ama bu onların kararı ama sistem gayet güzel..

En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları En Çok Kullanılan Sosyal Medya Araçları Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/23/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]