Youtube Gaming Bugün Çıkışını Yapıyor!

Oyun dünyasının büyük bir parçası haline gelen canlı yayınlar bildiğiniz gibi neredeyse sadece Twitch ile birlikte anılıyor. YouTube'un Twitch'e karşı attığı önemli bir adım olan YouTube Gaming, bugün hem web ortamı için hem de uygulama olarak çıkışını yapacak.




YouTube Gaming'in çıkışında sahip olacağı ilk arayüz beta aşamasında olacak ve kullanıcı yorumlarına göre güncellenerek son halini alacak. Ayrıca Twitch'te kullanıcıların aradığı özelliklerden bir tanesi olan canlı yayını geri sarma özelliği, YouTube'un yerleşik DVR uygulaması sayesinde 4 saate kadar geri gitmenize izin verecek.

YouTube Gaming'in hem Android hem de iOS için hazırlanan uygulaması kimin şu an canlı yayında olduğunu ve olacağı sizlere gösterecek. Bugün Amerika ve İngiltere için yayınlanacak olan uygulama dünya geneline daha sonra yayılacak.

YouTube'un var olan videoları ve canlı yayınlar için getirdiği özelliklerle bakalım YouTube Gaming, Twitch'e ne kadar rakip olabilecek?
Youtube Gaming Bugün Çıkışını Yapıyor! Youtube Gaming Bugün Çıkışını Yapıyor! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/26/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]