Türk Yapımı Eenek App Store’da Zirvede

İnan Ortaç ve Celal Acarkan’ın kurduğu GameOnx isimli oyun şirketinden çıkan Eenek isimli oyun kısa sürede App Store’da zirveye oturdu. 17 Temmuz’da yayınlanan oyun bir ineğin macera dolu hayatını bizlere sunuyor.

Tuğla kırma oyunu olarak tanımlayabileceğimiz ve farklı tasarımıyla öne çıkan ‘Eenek’ oyununda, ineğimizin göbeğinden karpuz sektirerek tuğlaları yok etmeye çalışıyor. Oyunumuz çiftlikte başlıyor ve devamında Ay, Mars gibi yerlerde devam ediyor. Eenek şimdilik sadece iPhone ve iPad için geliştirilmiş. Oyunun ilk 15 bölümünü ücretisiz ücretsiz olarak oynayabiliyorsunuz. 45 bölümlük asıl sürüm ise 0,99 dolardan satılıyor.

Eenek’i bu linkten cihazınıza indirebilirsiniz. (Ücretsiz versiyon)

Android ve iOS uygulama mağazalarına Türk geliştiriciler tarafından neredeyse her gün yeni bir oyun veya uygulama ekleniyor. Sizce ülkemizden Angry Birds gibi popüler oyun çıkar mı?

Türk Yapımı Eenek App Store’da Zirvede Türk Yapımı Eenek App Store’da Zirvede Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 7/30/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]