Google’dan Ramazan Ayına Özel Yayınlar

Google, Ramazan ayına özel bir dizi yayın yapacağını resmi blogundan duyurdu. Google, Ramazan ayı için, İslami içerikli YouTube kanalları ve Google+ Hangouts üzerinden özel yayınlar gerçekleştirecek.

Ramazan ayı boyunca bir YouTube kanalı, Mekke’den canlı yayın yapacak. Aynı şekilde bir başka YouTube kanalı da, İslam hakkında özel dini programlar ve Arap pembe dizileri yayınlayacak. Google’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre bahsedilen kanalda, televizyonlarda yayına girdiği günde yayınlanacak 50’den fazla özel içerikli program izlenebilecek.

Yapılan araştırmalar, Ramazan ayı boyunca Arap pembe dizilerinin izlenme oranlarının artığını gösteriyor.

Ayrıca, Google+ Hangouts ile otuz gün boyunca her gün ünlü bir şef iftar için favori tariflerini paylaşacak, ünlü doktorlar da izleyicilere oruç tutarken sağlıklı beslenme konusunda ipuçları verecek, tasavvuf edebiyatından eserler tanıtılacak ve ünlü kişilerle dini sohbetler gerçekleşecek.

Daha fazla bilgi almak için şirketin resmi blogu veya Google+ üzerinden Google Arabia sayfası takip edilebilir.
Google’dan Ramazan Ayına Özel Yayınlar Google’dan Ramazan Ayına Özel Yayınlar Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 7/23/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]