Geçici E-Mail Servisleri

Geçici E-posta Servisi size, gereksiz üyelik isteyen sitelerde e-posta adresinizi vermeden üye olmanızı sağlayabiliyor

Bu sayede üyelik gerektiren websitesindeki işiniz tamamlanır, mesaj bombardımanlarından kurtulurak kendinizi güvende hissedersiniz.

Size sağlanan geçici e-posta adresi ile posta alabilir, aldığınız e-posta mesajlarını okuyabilir ve mesajları yanıtlayabilirsiniz. Hazır böyle bir servisten bahsetmişken birşeyi daha belirtmek istiyorum. Eğer istenmeyen e-maillerden kurkulmak istiyorsanız. asıl kişisel kullandığınız e-mail adresine alternatif bir e-mail adresi daha alın. Bu ikinci mail adresinizi gereksiz üyelik isteyen sitelere kayıt v.s. amaçlı kullanabilirsiniz.

İşte size kullanacabileceğiniz kullan-at geçici email servisleri:
Mailinator: Internette bulunan en çok kullanılan kullan-at hesaplarından biri.
Bugmenot.com: Temiz, hızlı ve basit
Guerilla Mail: 15 dakika da tükenen email adresleri. Hızlı ve basit.
Pookmail:Türkçe dahil olmak farklı dillerde de hizmet veriyor.
MyTrashMail: Kayıt olmadan bir kullan-at email alabiliyorsunuz. Eğer kayıt olursanız size güvenli geciçi bir email hesabı da veriyor.
MailExpire:Kullan at email’in ömrü 3 ay kadar olabiliyor.
Jetable.org:1 aya kadar saklıyor. Eğer istenirse sizin email’inize de yönlendiriyor.
SpamBox: kullanıcı@spambox.com şeklinde adresler veriyor ve posta kutunuzun ömrünü ayarlamanıza olanak veriyor.
DontReg: Sık kullanılan bir kullan at servisi daha.
Kullanatposta: Yerli bir servis

Bunların dışında aşağıdaki kullan at servislerine de göz atabilirsiniz. Bunlardan bazıları sadece kısa sürede zaman aşımına uğrayan email hesapları sunuyor. Diğerleri ise hizmeti kullanmak için kayıt olmanızı gerektiyorlar.

TemporaryInbox
MailEater
SpamHole
10MinuteMail
TempoMail
TempEmail
KasMail
SpamMotel
Dandikmail
ÇakmaMail
Dod Git Mail

KAYNAK

İlgili Aramalar: ttempail, geçici mail, balon mail, feyk adresler, dandikmail, fake mail, gecici mail, geçici e-posta adresi, dandik mail, çakma email, temp mail, tempmail, geçiciş mail, ge.ici mail, geçici e-posta, sahte mail, tempail, hızlı mail adresi alma, bedava email adresi, gecici e mail, balon msn, kullan at mail script, dandik mal, sahte msn sayfası, dandık mail, gecici-mail, geöici email, geçiçi mail, sahte mail hesabı açmak, temp, dandik e-mail, geçici msn al, geçici msn adresi alma, balonmail, çakma e posta, geçici e posta, geçici e mail, geciçi email, hazır fake mailler, geçici mail adresi, balon mai̇ll, dandikemil, kullan at mail, turkce mail yazmak, email adresi, saatlik mail, geçici dandik mail, hotmail temp mail, fake e posta, sahte email, geçici email adresi, fake mail adresleri, geçici msn, geçicimail, sahte msn e postaları, sahte mai̇l almaa, fake mail siteleri, balon email, çakma e mail alma, mail adresi
Geçici E-Mail Servisleri Geçici E-Mail Servisleri Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 7/15/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]