Blogger Arsiv Sayfası Yapımı


Merhaba arkadaslar sizlere bugün arşiv sayfası yapımını anlatacağım arsvi sayfası mutlaka her sitede olması gereklidir ziyaretcilerin tek sayfa üzerinden tüm yayınların linklerini görerek  daha kolay yoldan okuyup yardım almak daha kolaylasır bu eklentiyi bende kullanıyorum gayet güzel bir eklentidir hemen anlatıma gecelim.
<div style="list-style-type: none;"><script src="http://yourjavascript.com/8875514172/arsiv.txt.js" type="text/javascript"></script><script src="www.siteadresiniz.com/feeds/posts/default?max-results=500&amp;alt=json-in-script&amp;callback=loadtoc"></script></div>
Not: www.siteadresiniz.com Kısmına Kendi Sitenizin Adresini Ekleyin
İslem Bu Kadar Arkadaslar Herkese Hayırlı Bloglamalar Yeni Bir Yazımla Görüsmek Üzere...

Bu Yazı Onur Batur Tarafından Yazılmıştır!
Blogger Arsiv Sayfası Yapımı Blogger Arsiv Sayfası Yapımı Reviewed by Adsız on 7/21/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. Merhaba;

    Pek açıklayıcı bir yazı olmamış. Yeni bir sayfa açıp HTML modundan bunları mı ekleyeceğiz, yoksa direkt eklenti olarak mı ekleyeceğiz?

    YanıtlaSil
  2. Sayfa açıp html bölümüne kodları ekleyeceksiniz siteadresiniz.com yazan bölüme de sizin site adresinizi yazacaksını ve sayfayı kaydet'eceksiniz.

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]