Turkcell Ücretsiz Twitter Erişimi Sağlıyor

Turkcell rekabeti artıracak bir hamle yaptı.”Twitter Zero” isimli kampanya sayesinde Turkcell aboneleri,cepten Twitter’a ücretsiz olarak bağlanabilecek!

Dünyada ve ülkemizde en önde gelen 2 sosyal ağdan birisi olan Twitter‘ı ücretsiz kullanmak isteyen Turkcell aboneleri 15 Haziran tarihinden itibaren 3 ay boyunca hiçbir ücret ödemeden mobile.twitter.com adresine cep telefonlarından bağlanabilecek.

Bireysel ve kurumsal tüm Turkcell müşterileri, mobile.twitter.com üzerinden Twitter’a kaydolabilecek veya kendi hesaplarına erişerek Twitter gündemini takip edebilecek. Kişisel tercihlere ve ilgi alanlarına en uygun bilgiye en hızlı şekilde ulaşabilmeyi sağlayan Twitter, Turkcell’in sunduğu ücretsiz mobil erişim fırsatı ile pek çok kullanıcı için gerçek anlamını bulmuş olacak.

Turkcell’liler, bu kampanya sayesinde ücretsiz ve sınırsız tweet atabilecek,sevdiklerini takip edebilecek ve Twitter’ı ceplerinde taşıyabilecekler.Twitter’da yer alan fotoğraf ve linklere ulaşmak isteyen kullanıcılar, önce ücretsiz kampanya kapsamının dışına çıktıklarına dair bir uyarı mesajı ile karşılaşacak, eğer isterlerse erişime devam etme seçeneğine sahip olacaklar.

Şimdiden Tüm Turkcell’lilere bol Tweetler.
Turkcell Ücretsiz Twitter Erişimi Sağlıyor Turkcell Ücretsiz Twitter Erişimi Sağlıyor Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/26/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]