Nazay Promosyon

Promosyon; daha çok reklam amaçlı bir uygulamadır. Bir ürün vasıtasıyla geniş bir kitleye ürünü dağıtarak reklam yapmış oluruz. Bu ürün üzerinde bulunan reklam aracılığı ile firmaların veya markanın tanıtımını yapmış oluruz. Bu tanıtım ürün üzerinde kalıcı olduğu için uzun süreli bir
tanıtım olacaktır. İşde Burada Nazay Promosyon Devreye Girmektedir.

Promosyon ürünleri genellikle en çok kullanılan ve kitleye hitap eden ürünlerden seçilir. Bunun sebebi ise ürünün kitle arasında el den ele veya diğer kitlelerinde görebileceği kısımlarda kullanabileceği ürünlerin olmasıdır.

Bu ürünler; Duvar Saatleri, Anahtarlık, çakmaklar, rozetler, plaketler,plastik kalemler, cep saatleri, metal kalemler, masa setleri, ajandalar, organizerler, madalyalar, takvimler, şapkalar, t-shirtler, evrak ve el çantaları, küllükler, ahşap duvar saatleri, plastik duvar saatleri, versatil kalemler, çakılar, santranç takımları, kartvizitlik & post-it, termoslar, cam porselen ve seramik ürünler, kabartma takvimler, gemici takvimler, magnetler, menü kapları, sekreter bloknotlar, digital kalemlik masa setleri, panolar, kauçuklu sümen, mousepad, bardak altlıkları ve daha bir çok ürün promosyon ürün kapsamında kullanılmaktadır.

Promosyon ürünleri büyük firmalar tarafından çok sık kullanılmaktadır. Çünkü bu sistem firmaların tanıtımı için büyük önem taşımaktadır. Ve yaptıkları hizmetleri, ürettikleri ürünü daha kolay tanıtmak bu yolla mümkündür.

Promosyon ürünü olan kalem örnek olarak anlatmak gerekirse bu ürün günlük yaşamda en çok kullanılan ürünlerden bir tanesidir. Bu ürünün el den ele dolaştığını da hesap edersek yapılan tanıtımın çok mükemmel bir seviyede olduğunu görebiliriz. Kalemler birçok kitleye hatta tüm kitleye hitap etmektedir.

Küllükler ise cafelerde, çay bahçelerinde masa üstünde bulunduklarından bu üründe yapılacak reklam sonucunda da verim almak mümkündür.

Promosyon ürünleri hem ucuz olması hemde kitlenin bu ürünleri günlük yaşamında kullanması reklam yapmak için teşvik etmektedir.

Bir başka promosyon ürünü olan madalya, kupa, plaket gibi ürünlerde hem karşı
tarafa teşekkür mesajı vermek, hemde ödül olarak bu ürünler kullanılmaktadır.
Bu ürünlerin üzerine firmanızın veya markanızın logosunu koyma imkanı bulunmaktadır.

www.nazaypromosyon.com
Nazay Promosyon Nazay Promosyon Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/30/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]