iPad İçin Office Ne Zaman Gelecek?

iPad'in çıktığı günden beri beklenen Microsoft Office uygulamaları ile ilgili haberler var. Eğer bu sefer doğruysa uygulamanın geliştirilme süreci bitmiş olabilir.

iPad'in kendine hasya 200 binden fazla uygulaması bulunuyor. iOS platformunun genel uygulamalarını baz ldığımızda ise toplamda 500 binden fazla uygulama iPad'de kullanılabiliyor. Binlerce uygulama geliştiricisi
uygulamalarını ihtiyaçlarına yönelik geliştirip App Store'dasunuyor. Ancak iPad'in çıktığı günden bu yana eksikliğini hissettiği önemlibir nokta var. O da şüphesiz Microsoft Office uygulamaları.

Üçüncü parti yazılımlarla destekleniyor ve okunmada hiçbir problem yaşanmıyor olsa da Office dökümanı oluşturmaya gelince iş biraz değişiyor. Özellikle birçok şirketin Office dosyalarıyla çalıştığını düşünürsek iş
konusunda tam performanslı çalışması için iPad'in önünde duran bir engel oluyor. Daha önce The Daily tarafından yayımlanan ancak Microsoft tarafından da yalanlanan Office iPad uygulamasından bir görüntü.

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru Microsoft'un iPad için Officeuygulamaları geliştirdiği ortaya çıkmış ve resmi olarak 2012'de yayımlanacağı tahmin edilmişti. Hatta iPad 3 (yeni iPad) tanıtımında Office uygulamalarının ortaya çıkacağı ve sürpriz yapılacağı beklenmiş ancak olmamıştı.

iPad'e özel hazırlanan haber servisi The Daily'nin yaptığı habere göre Microsoft, iPad için Office uygulamalarını tamamlamış. Geliştirilme süreci biten uygulamalar şu sıralar test ediliyormuş. The Daily, ayrıcaMicrosoft'un uygulamaları resmi olarak 10 Kasım'da App Store'a sunacağını belirtiyor. Uygulamaların Metro arayüzüyle hazırlandığını belirtmemize gerek yok sanırım.

The Daily kandırmacası
Yalnız küçük bir hatırlatma yapalım. The Daily, daha önce de uygulamaların geliştirildiğini, bitme aşamasına geldiğini belirtip bir de fotoğraf yayımlamıştı. Ancak Microsoft cephesinden kısa süredeyalanlama gelmiş ve fotoğrafların sahte olduğu açıklanmıştı. Umarız bu sefer The Daily yalan söylemiyordur. Tabii The Daily'nin doğru söyleyip Microsoft'un ortaya çıkmasın diye The Daily'e iftira atmış olması da seçenekler arasında.

iPad İçin Office Ne Zaman Gelecek? iPad İçin Office Ne Zaman Gelecek? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 6/01/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]