Twitter’dan Yepyeni Bir Hizmet

Mikro blog hizmeti Twitter, her geçen gün müthiş bir hızla artan potansiyeline karşılık yapısal değişikliklere neredeyse hiç gitmiyor. Twitter’a dair son dönemde yapılan en köklü değişiklik de arabirimin yenilenmesi olmuştu.

Ülkemizde de bir hayli popüler olan Twitter’ın resmi blog sayfaları üzerinden pek de beklenmedik yeni bir hizmetin duyurusu yapıldı. Gündemin müthiş bir hızla değiştiği Twitter’da gelişmeleri takip etmekte zorlanan kullanıcılara özel yeni bir hizmet sunmaya başlayan Twitter, bundan böyle kullanıcılarına haftalık bir bülten gönderecek.

Her kullanıcıya özel olarak türetilecek olan bültenlerde, kişilerin takip ettikleri hesaplar doğrultusunda Twitter’a yansımış konular seçilecek. Ayrıca sizin takip ettiğiniz hesaplar üzerinden yapılmış retweet’ler ve favori eklemeleri de yine bu bültende yer alacak.

An itibariyle tüm kullanıcılarda aktif olarak gelen bu hizmeti sonlandırmak isterseniz hesabınıza giriş yaptıktan sonra https://twitter.com/settings/notifications bağlantısına erişerek, sayfanın en sonundaki işareti kaldırmanız yeterli olacak.

Twitter’dan Yepyeni Bir Hizmet Twitter’dan Yepyeni Bir Hizmet Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/21/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]