Pinterest'e Türkçe Desteği Geliyor

Son dönemin en popüler sosyal ağlarından birisi olan Pinterest, gelecek olan dil seçenekleri arasında Türkçe'nin de bulunduğunu açıkladı.

Son dönemin en popüler siteleri arasında yer alan Pinterest, özellikle kadınların gösterdikleri ilgi ile büyük bir hızla yükselişini sürdürüyor.Pinterest, bütün dünyada daha etkili olarak yükselişini hızlandırmayı planlıyor. Pinterest, yayınladığı bir blog yazısında ilk etapta Fransızca, Almanca, Japonca, Portekizce ve İspanyolca dil seçeneklerinin ekleneceğini, bu 5 dil için çevirmen aradığını da duyurdu.

Blog yazısındaki bilgiye göre, ikinci etapta gelecek olan diller arasındaTürkçe de yer alıyor. Flemenkçe, Yunanca, Lehçe, Korece, Malay dili, Rusça, Çince, İsveççe dillerine de çevrilecek olan Pinterest'in yakın zamanda bir Türkçe çevirmene ihtiyaç duyma ihtimali yüksek gibi görünüyor.

Pinterest'e Türkçe Desteği Geliyor Pinterest'e Türkçe Desteği Geliyor Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/04/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]