İzmir Yandex.Haritalar'da!

Yandex, panoromalarına "Ege'nin İncisi" İzmir'i de ekledi. İzmir bugün itibarıyla internet üzerinden panoramik olarak gezilebilecek.

Yandex.Haritalar'a Ankara ve İstanbul'un panoramalarının ardından eklenen 360 derecelik ve yüksek çözünürlüklü İzmir panoramaları sayesinde kullanıcılar, şehrin eski çarşı sokaklarını veya Konak Meydanı'ndaki Saat Kulesi gibi tüm mekanları, diledikleri zaman ve bilgisayar başından ayrılmadan detaylı olarak görebilecek.

Çeşme dahil olmak üzere, İzmir ve yakınındaki yerleşim birimlerinin cadde ve sokaklarının görüntülerinden oluşan yeni panoramalar, kullanıcılara mekanları tüm detaylarıyla görebilme, daha önce hiç gitmedikleri yerlerde kolayca yol bulma ve nereleri gezip göreceklerine önceden karar verebilme gibi imkanlar sunuyor.

Yeni serviste toplam 1500 km cadde ve sokak görüntüsünden oluşan 200 binden fazla panorama bulunuyor.

Özel görüntüleme donanımlı arabalarla yapılan çekimler, Kadifekale veya sahil şeritleri gibi araba ile geçmenin mümkün olmadığı yerlerde, kameralar bisiklet üzerine yerleştirilerek veya elle taşınarak gerçekleştirilmiş.
İzmir Yandex.Haritalar'da! İzmir Yandex.Haritalar'da! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/05/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]