DMCA Facebook Fotoğraflarınızı Koruyor


DMCA içerik koruma sistemi içeriklerinizi yasal olarak koruma altına alan bir sistem. Daha önce web sitelerinde bir defaya mahsus ücretsiz olmak üzere sitenizde logo yayınlamak şartıyla içeriklerinizi koruyan DMCA, şimdi de dünyanın sosyal ağı Facebook’a el attı.

Siz de fotoğraflarınızın çalındığından şikayetçi iseniz ya da hava olsun diye koruma altına olmak isterseniz yapmanız gereken çok basit. DMCA’nın tabiri ile ”This tool is so simple a child can do it!” yani bir çocuk bile bunu yapabilir.

Uygulama için DMCA‘ya üye olmanız gerekmekterdir. Ardından bir Facebook DMCA Watermarker uygulamasına izin vermeli ve korunmasını istediğiniz albümü seçmelisiniz.

Hepsi bu kadar ..
DMCA Facebook Fotoğraflarınızı Koruyor DMCA Facebook Fotoğraflarınızı Koruyor Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 5/04/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]