UppSite Bahar 2012 DEMO piyasaya sürülüyor!

UppSite Bahar 2012 DEMO ile şimdi 200 milyon web sitesi ücretsiz olarak 2 dakikada mobil olabilir.

UppSite, kuvvetli özelliklere ve güçlükullanıcıiletişim araçlarına sahip hem yerel hem de web tabanlı benzersiz mobiluygulamalaroluşturur.
 
Santa Clara, CA - 18 Nisan2012- UppSite mobil dünyayı değiştirmenin eşiğinde. Sunduğu hizmetler, WordPress’in web sitesi gelişimine yaptığını, mobiluygulamagelişimine yapmak üzere.UppSite, tam sürümünün DEMO’da2012baharında yayınlanmasıyla birlikte, şimdi web sitesi yayıncılarına ikidakikaiçinde hem yerli hem de web tabanlı mobil uygulamalar oluşturma olanağı veriyor.

Bu UppSite, başka hizmetler tarafından sunulanların çok ötesinde iletişim özellikleri içeren tamamen fonksiyoneluygulamalaroluşturur. Site yayıncıları artık doğrudanuygulamaarayüzü üzerinden sayfalarını güncelleyebilir, gönderi yapabilir ve okuyucuları ile ilişki kurabilirler. Aynı zamanda UppSite kullanılarak yaratılan tüm mobil uygulamalar, web sitesi her güncellendiğinde okuyuculara bildirim gönderme özelliği içerir. Bu fonksiyon okuyucuları siteye bağlama konusunda paha biçilemez bir araç sağlar.

UppSite’ ın kullanımı son derece basittir. Tüm yapmanız gereken, URL’i girmek ve birkaç kısa talimatı takip etmek. Bu kelimenin tam anlamıyla ikidakikasürer. UppSite güçlü çözümler sağlarken, diğer hizmetler RSS-Feed oluşturarak, sadece \"benzer\" bir uygulama oluştururlar. Bu da etkisi zayıflatılmış ve iyi işlemeyen bir mobil versiyon oluşturmakla sonuçlanır. UppSite kullanılarak oluşturulan yerel uygulamalar önemliiçerikve işlevsellik içeren sitenizin eksiksiz bir versiyonudur. Buna ekolarak, UppSite platformlar arası bir çözümdür.WordPress,Blogger, Drupaland ve Tumblr gibi platformları kullanan yayıncılar UppSite’ı kullanabilirler. UppSite yakın gelecekte açık bir API’ı da kullanıma sunacak.

Elverişli, kullanımı kolay ve güvenilir uygulama işlevselliği ile UppSite çoktan teknoloji uzmanlarının dikkatini çekti. DEMO yönetici yapımcısı Matt Marshall kısa zaman önce “UppSite’ın sunduğu çözümün kullanımı son derece kolay olmasına rağmen buyüksekkaliteli uygulamalar yaratmalarını etkilemiyor.” dedi.

UppSite ile yayıncılar artık her OS için tek tek uygulama geliştirmeyle uğraşmak zorunda değiller çünkü Uppsite bunu onların yerine yapıyor. (iPhone, iPad, Android, Windows Phone 7 ve yakında da BlackBerry).

UppSite son zamanlarda WordPress VIP tarafından uyumlu ek yazılım özelliğine sahip iş ortağıolarakseçildi. WordPress için mevcut olan binlercesi arasından seçilen dokuz uyumlu ek yazılımdan UppSite mobil uygulama yaratma çözümleri sağlayan tek iş ortağıdır.

UppSite yayıncılar için üç farklı ödeme seçeneği sunmaktadır: Uppsite sitenin reklam geliri karşılığında siteyi ücretsiz olarak dönüştürebilir. Bir diğeri ise 50% reklam gelirini paylaşarak ayda $9.99 ödeme seçeneğidir. Üçüncü ise site sahibinin uygulamayı tamamıyla kontrol etmesini sağlayan, isteğe bağlı olarak özelleştirilebilen,aylıködeme karşılığı dönüştürme seçeneğidir.

DEMO Hakkında:

IDG Enterprise etkinlik gurubu tarafından gerçekleştirilen Dünya çapındaki DEMO Konferansları teknoloji piyasası yelpazesinden seçilen gelişen teknolojilere ve yeni ürün yeniliklerine odaklanmaktadır. DEMO Konferansları sürekli olarak son teknolojileri tanımlamak, girişimcilerin güvenli bir fon girişimi almasına yardımcı olmak ve önemli işletmeler kurmak konusunda üne sahiptir.

DEMO konferansları hakkında daha fazlabilgiiçin, http://www.demo.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Buradaki tüm ürün ve şirket isimleri tescilli sahiplerinin ticari markaları olabilir.
UppSite Bahar 2012 DEMO piyasaya sürülüyor! UppSite Bahar 2012 DEMO piyasaya sürülüyor! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/20/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]