Facebook Fotoğrafları Daha Kaliteli

Facebook, siteye yüklenen fotoğrafların kalitesi ile ilgili bir çalışma yaptığını ve fotoğrafların kalitesinin arttırılacağını bildirdi.

Birçok kişinin ortak şikayeti fotoğrafların kalitesi… Fotoğrafınızın kaliteli olmasına rağmen Facebook’un yüklenen fotoğraflar ile ilgili belirlediği standart özellik kurallardan dolayı yüklediğimiz fotoğraflar kendi kalitesinde olmuyordu ve düşük oluyordu. Ve bu kalitesiz fotoğraflar webmasterların yaptığı çalışmaların daha kötü görünmesine neden oluyordu.

Facebook’un yaptığı açıklamaya göre fotoğraflar artık mümkün olan en yüksek çözünürlükte görüntülenecek. Bu değişimi görmek isteyen kullanıcıların Google Chrome tarayıcısının son sürümüne sahip olması yeterli. Facebook’ta bir fotoğrafın sağ üst köşesine bakıldığında fotoğrafın genişletilebilmesi için resmin üstündeki ok simgesine basmanız yeterli. Bu simge ile fotoğrafların daha yüksek çözünürlükte görüntülenebiliyor.

Örnek Ekran Görüntüleri:

 
Facebook Fotoğrafları Daha Kaliteli Facebook Fotoğrafları Daha Kaliteli Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 3/24/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]