Emir Yeşil - Rock and Rolla Kiss


Emir Yeşil, heavy metal'den soul'a, pop müzikten funk'a kadar birçok tarzda müzik dinleyerek büyüdü. 16 yaşında sahne hayatına başlayan Emir, birçok grupla performanslarını sürdürdü. Bu süreçte aynı zamanda guitar, klavye ve davul çalmayı da öğrendi.
Üniversitede müzik okuduğu yıllarda, İskender Paydaş'la çalışarak hem ses mühendisliği alanında, hem de stüdyo vokalisti olarak iyi bir noktaya geldi.
2006 yılında, Emir, Dolapdere Big Gang grubunun solisti oldu. Çıkan ilk albümleri 8 hafta boyunca listelerde 1 numara olarak bir başarıya imza attı. Grup, toplamda 3 albüm çıkardı ve Türkiye ve dünyada 350'den fazla konser verdi. Bunun sayesinde, Emir, müzik dünyasında tanınan bir isim haline geldi ve Coca Cola, Microsoft, Belvedere Vodka, Hürriyet, Petrol Ofisi Air, Efes, International press institute ve Fenerbahçe gibi büyük markaların organizasyonlarında yer aldı. Dünyada ise İtalya, Almanya, Rusya, Fransa, Kıbrıs, Azerbaycan, Fas, Güney Afrika, Avustralya ve Japonya'da da birçok defa konser verdi.
Alaturka formda sadece dünya hitlerini çalan bir projenin bir parçası olmak, Emir'e kendi müziğini ve hissiyatını tam olarak yansıtabilme şansı vermedi. Dünyanın birçok yerinde bulunduğundan, birçok kültürü de tanıma imkânı olan Emir'in, solo bir kariyer yapma isteği, bu süreçte daha da güçlendi. 2010 yılında, çok yetenekli bir şarkı yazarı olan İngiltere'den David Flynn ile tanıştı. David'in parçalarını dinledikten sonra Emir, parçalarla güçlü bir bağ oluştuğunu hissetti ve bu albümde David ile çalışmaya karar verdi. Bu güçlü işbirliği ile "Back Home" albümü hazırlandı.
Artist: Emir Yesil
Album: Back Home
Music: Rock and Rolla
Album is now on sale!

Emir Yeşil - Back Home 2011


SANATÇI ADI: Emir Yeşil
ALBÜM ADI: Back Home
ALBÜM YILI: 2011 
ALBÜMDEKİ PARÇALAR:
  1. Cry Your Eyes Out
  2. Wonder Woman
  3. Big Boys Don't Cry
  4. Hide Away
  5. No Regrets
  6. Rock and Rolla Kiss
  7. Nothing
  8. Never Let You Go
  9. Forever Stats Tonight
  10. Back Home


İlgili Aramalar:emir yesil, back home , emir yeşil back home, emir yesil sarkici, emir yeşil, BACK HOME ROCK AND ROLLA KISS, emir back home, rock and rolla kiss, emir yesil albüm
Emir Yeşil - Rock and Rolla Kiss Emir Yeşil - Rock and Rolla Kiss Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 3/13/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]