Apple iPad 3’ü tanıttı!

Apple’ın, uzun zamandır beklenen yeni iPad modelinin tanıtımı, San Francisco’daki Yerba Buena Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Apple’ın CEO’su Tim Cook'un tanıttığı iPad'i tasarımı iPad2'ye benzerlik gösterirlen, çok daha üstün özellikleriyle dikkat çekti. Tanıtımın ilk sürprizi, yeni Apple TV oldu. 1 saat 23 dakika süren tanıtım, Cook'un teşekkürlerini sunmasıyla son buldu.

ABD’de yerel saatle 10.00’da başlayan tanıtım öncesinde, Yerba Buena’nın önü basın mensuplarıyla dolup taştı. Gazeteciler daha sonra yerlerini almak için konferans salonuna giriş yaptı.

Bazı gazeteciler, salona girişte kargaşa yaşandığını belirtti. Canlı yayın yapacağını duyuran sayısız blogtan bazılarının yayını başlamadan çöktü. Teknoloji editörleri gelişmeleri aktarmak için Twitter’ı kullandı. Tanıtımı takip eden çok sayıda blogun sayfasına her dakika yüzlerce yorum yağdı.

Apple Yeni iPad 3 Tanıtım Videosu


COOK’UN KONUŞMASINDAN NOTLAR
Apple CEO’su Tim Cook, gazetecilere şu açıklamalarda bulundu:

“Kişisel bilgisayarlar artık dijital dünyamızın merkezinde yer almıyor... Artık onlar sadece başka bir elektronik cihaz... Artık daha taşınabilir, daha kişisel ve kişisel bilgisayarlardan kullanımı çok daha kolay cihazlara sahibiz...”

''Apple, PC sonrası dönemde üç önemli ürün üretti... Gelirlerimizin yüzde 76’sı bu üç ana üründen geldi... iPod, iPhone, iPad... iPad, yeni bir kategori yaratan devrimsel bir cihaz. Taşınabilir bilgisayarlarda bir devrim yaptık.''

YENİ APPLE TV
Tim Cook, iPad'i sunmadan önce, Apple'ın satış rakamları hakkında bazı istatistikler verdi ve sonra Apple cihazlarını gösteren bir video yayımlandı.Videonun ardından Cook, güncellenen yeni Apple TV'yi tanıttı. 99 dolardan satılacak ürünün çözünürlüğü 1080x720 piksel.

YENİ GÜNCELLEMER
Apple, yeni işletim sistemi iOS 5.1'in yayımlandığını ve bugünden itibaren erişilebilir olduğunu açıkladı.
iTunes, bugünden itibaren bulut teknolojisinden yararlanarak film izlenmesini mümkün kılacak.

İlgili Aramalar: video, teknoloji, inceleme, yeni ipad, yeni ipad videolu tanıtım, yeni ipad tanıtım videosu, yeni ipad özellikleri, iPad 3
Apple iPad 3’ü tanıttı! Apple iPad 3’ü tanıttı! Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 3/08/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]