Twitter’ın meşhur kuşunun ismi ne?

Şirketin çalışanlarından Ryan Server en meşhur kuşun adını açıkladı.

Hiç şüphe yok ki dünyanın en meşhur kuşu Twitter. Onun ’cıvıldamaları’ hergün milyarlarca kez dünyayı dolaşıyor. Peki bu kuşun aslında bir ismi olduğunu biliyor muydunuz?

“LARRY BIRD”
Şirketin çalışanlarından Ryan Server’ın 27 Şubat’ta attığı bir twite kadar dünyadaki pek çok kişi Bilmiyordu.Ryan Server Twitter kuşunun adının Larry olduğunu ve nedenini açıkladı.

Buna göre kuşun isim babası, Twitter’ın kurucularından Biz Stone. Sıkı bir Boston Celtics taraftarı olan Stone, yarattıkları kuşa da en sevdiği oyuncu olan Larry Bird’ün adını vermiş.
Twitter’ın meşhur kuşunun ismi ne? Twitter’ın meşhur kuşunun ismi ne? Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 2/29/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]