Hayali Üniversite Filmi İzle (Türkçe Dublaj)


Editörün Yorumu: Şimdiye kadar izlediğim gençlik filmlerinden en iyi bulduklarımdan biri. Kesinlikle bu filmi izlemenizi tavsiye ederim..
Ocabbaroglu Puanı: 10/10
Tür: Komedi, Gençlik
Yönetmen: Steve Pink
Senaryo: Adam Cooper, Bill Collage
Oyuncular: Justin Long, Jonah Hill,
Blake Lively, Maria Thayer, Blake Lively
Müzik: The Cure, Modest Mouse,
Citizen Cope, Green Day,
Ryan Adams, Le Tigre
Süre: 1 saat 30dk

Bartleby lise sonda okuyan bir öğrencidir. Önünde üniversite maratonu vardır fakat hiç bir fakülteye kabul edilmez. Ailesi bu konuda oldukça baskı kurarken Bartleby sahte bir düşünce kurar ve kendisi gibi üniversiteye seçilmeyen bir grup arkadaşlarıyla kendinlerine hayali ve sahte bir kampüs kurmaya karar verirler.
Başarılı ve eğlenceli bir gençlik filmi olan Accepted – Hayali Üniversite, gençler arasındaki yaygın olan global bir sorunu da gündeme taşıyor. Beğeni ile karşılanan filmi ocabbaroglu olarak sizlere sunuyor; iyi seyirler diyoruz.

Hayali Üniversite - Accepted Filmi Full İzle


Filmi (5 Part) part part olarak izlemek isterseniz lütfen buraya tıklayın!
Hayali Üniversite Filmi İzle (Türkçe Dublaj) Hayali Üniversite Filmi İzle (Türkçe Dublaj) Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 2/17/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]