Facebook'ta Kiralık Sevgili

Genç kızlar, hava atmak isteyen erkeklerin “sanal sevgilisi” oluyor. 
Genç kızlar, takipçilerine hava atmak isteyen erkeklerin “sanal sevgilisi” oluyor. Fiv...r.com sitesine ilan veren 23 yaşındaki Cathy isimli bir sarışınla Facebook’ta 10 gün boyunca sevgili olmanın bedeli 5 dolar (yaklaşık 9 TL). Ancak “hizmet” süresi kızlara göre değişiklik gösteriyor. Victoria isimli esmer öğrenci bir hafta boyunca sevgiliniz olmak için 5 dolar istiyor.

Cathy’nin sevgilisini ya da kendisine yüz vermeyen kadınları kıskandırmak isteyen erkeklere de bir teklifi var: “İstediğiniz kadını kıskandırmanız için size sadece mesaj da atabilirim ya da birbirinden seksi fotoğraflarımı gönderebilirim.” Fi....r.com sitesinde 5 dolar karşılığında başkaları için yapabileceğiniz işleri anlatan ilanlar veriyorsunuz. 

Habertürk
Facebook'ta Kiralık Sevgili Facebook'ta Kiralık Sevgili Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 1/17/2012 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]