Yeni Sezonda Kaçırmamanız Gereken Diziler

Yaz sezonu yavaş yavaş sona ererken TV kanalları ve yapımlar sonbahar-kış sezonunda izleyici ile buluşacak olan yeni projeleri tanıtmaya başladılar. Yeni dizilerden hangilerinin tutup tutmayacağını hep birlikte göreceğiz fakat öncesinde küçük bir araştırma yaparak sizin için pilot bölümlerini kaçırmamanız gereken dizileri listelemek istedik.

1) Heroes Reborn (NBC)


13 bölümlük bir mini-dizi olan Heroes Reborn, olağanüstü yeteneklere sahip sıradan insanların hikayesini bir kez daha anlatacak.

2) The Bastard Executioner (FOX)

Sons of Anarchy’nin yaratıcısı Kurt Sutter’ın yeni projesi olan The Bastard Executioner, 14. yüzyılda geçen bir savaşçı hikayesini izleyicilere anlatıyor.

3)Blindspot (NBC)

Gerilim ve aksiyon türündeki Blindspot’ın başrollerinde Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Audrey Esparza isimler yer alıyor.

4) Minority Report (FOX)

Steven Spielberg’in aynı adlı filminden uyarlanan Minority Report’ta karşımıza Daniel London, Li Jun Li ve Laura Regan çıkacak.

5)Limitless (CBS)

Dizi, 2011 yapımı Bradley Cooper’ın başrolünde olduğu Limit Yok filminin televizyon uyarlaması olacak.

Kaynak: GerekeniYap
Yeni Sezonda Kaçırmamanız Gereken Diziler Yeni Sezonda Kaçırmamanız Gereken Diziler Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/17/2015 Rating: 5

Hiç yorum yok

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]