Volkswagen Facebook’tan Gelen Yorumu Ciddiye Alınca

Marka, reklam filminde konu edilen bebek arabasını gerçek hayata taşıdı.


Volkswagen‘in (VW) Hollanda’da geçtiğimiz Nisan ayında yayınladığı reklam filmi, bir VW araca sahip olmanın tüketicilerin sahip olmayı planladıkları her şeyden beklentilerini yükselttiği fikrine odaklanıyor ve bunu anlatırken de bebek arabası seçen bir annenin beğendiği modelde otomatik fren sisteminin olmadığını öğrenmesiyle yaşadığı hayal kırıklığını resmediyordu.



Markanın resmi Facebook hesabında da paylaşılan film, büyük beğeni toplamakla kalmadı, pek çok yorum aldı. Timo Ros adlı kullanıcının “Ya ben aptalım ya da kendiliğinden fren yapabilen bebek arabası gerçekten iyi bir fikir?” yorumunu haklı bir meydan okuma olarak kabul eden VW, fikri hayata geçirmeye karar verdi.

Volkswagen Golf‘te kullanılan sensörlerden faydalanan mühendis ekibi, işi otomatik frenle sınırlamak yerine arabaya mesafe kontrolünü de ekleyince ortaya aşağıdaki videoda izleyebileceğiniz başarılı uygulama çıktı.




Volkswagen Facebook’tan Gelen Yorumu Ciddiye Alınca Volkswagen Facebook’tan Gelen Yorumu Ciddiye Alınca Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/15/2015 Rating: 5

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]