Outlook Mail Adresleri Yoğun İlgi Görüyor

Microsoft'un dün Hotmail devrini kapatarak duyurduğu yeni e-mail servisi Outlook.com ilk birkaç saat içerisinde adete rekor kırdı. Peki kaç kişi @outlook.com uzantılı adres aldı dersiniz?

İnternet üzerinden iletişimi sağlayan popüler araçların başında e-mail geliyor. Gerek yazılı gerek görsel şekilde haberleşme imkanı sağlayan elektronik postalarda tahtın sahibi ise uzun zamandır Hotmail. Microsoft'un 1997'de satın aldığı servis şu sıralar yaklaşık 350 milyon kullanıcıya sahip. Fakat yıllardır hizmet veren ve halen yoğun olarak kullanılan hotmail.com'un dün yapılan açıklamaya göre kapatılacağı duyuruldu. Artık Outlook ismi ile hizmet verecek mail servisinin ilk incelemesini ve nasıl üye olunabileceğini dünkü haberlerimizde belirtmiştik.
Genel yapı itibariyle Windows 8 ile görücüye çıkacak metro arayüzüne paralel olarak geliştirilen Outlook'ta sadeliğin yanı sıra dinamik ve estetik bir tasarım hakim. Ayrıca önemli bir kararla Twitter ve Facebook'u da panele entegre eden ekip böylece daha sosyal bir oluşuma imza attılar.

İlk olarak dün kullanıma açılan @outlook.com uzantılı hesaplar ise beklenenden yüksek ilgi gördü. Firmanın resmi Twitter hesabından gönderdiği iletiye göre sistemin ilk 6 saat içerisinde 1 milyon kişiye ulaştığını belirtilen teknoloji devi böylelikle hızlı bir açlış yaptı. Fakat sayının tam olarak neyi ifade ettiği bilinmiyor. Zira tek kişinin birden çok hesap açtığı düşünülürse gerçek oran çok daha düşük olabilir. Yani 1 milyondan kasıt hesap sayısı mı yoksa bireysel kullanıcı sayısı mı belli değil. Bakalım ilerleyen günler Outlook için neler gösterecek.

Microsoft'un Hotmail'i kapatarak Outlook'u piyasaya sürmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Outlook Mail Adresleri Yoğun İlgi Görüyor Outlook Mail Adresleri Yoğun İlgi Görüyor Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 8/01/2012 Rating: 5

1 yorum

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]