Google'dan Yeni Bir Sürpriz "Zerg Rush"

Google belli aralıklarla ana sayfasında kullanıcılar için ilgi çekici aktiviteler gerçekleştiriyor. Bazen oyun bazen Doodle adı verilen güne özel Googlelogoları şeklinde olan bu aktivitelerden en sonuncusu ise az önce gerçekleşti ve Google arama sayfanızda gerçekleşen arama sonuçlarını yiyen “Zerg”ler ekranları sardı.

Blizzard’ın ünlü strateji oyunu Starcraft’ta yer alan böceğimsi bir ırk olan Zerg’den adını alan bu son şakayı görebilmek için Google.com sayfasını açtıktan sonra arama kısmına “zergrush” yazıp beklemeniz yeterli oluyor.

Daha sonra gelen “o” harfinden oluşan böcekleri farenizi kullanarak vurmalı ve ekrandaki arama sonuçlarını yemelerinin önüne geçmelisiniz. Aşağıda şakayla ilgili aldığımız iki ekran görüntüsünü görebilirsiniz.


Google'dan Yeni Bir Sürpriz "Zerg Rush" Google'dan Yeni Bir Sürpriz "Zerg Rush" Reviewed by Oğuzhan Cabbaroğlu on 4/28/2012 Rating: 5

2 yorum

  1. yanlız oğuzhancım bu yeni değil sabah vardı.Ben de şaşırdım ama güzel ve ilgi çekici bişey yapmışlar :):)

    YanıtlaSil

Facebook

Image Link [https://lh3.googleusercontent.com/kXvOVaV2dIWC4gKWhzQhTK7KXwgYFcM_xkISmmlJH5MIYQ-nQogwFc1zAaKEpnqhaPEMJ1Vpn4SKbg=w1366-h768-rw-no] Author Name [Oğuzhan Cabbaroğlu] Author Description [Ozicab İnternet ve Tasarım Hizmetleri - Kurucu / Nam-ı Diğer Ozicab ] Facebook Username [ozicab] Twitter Username [ocabbaroglu] GPlus Username [107441494120937470968] Pinterest Username [ozicab] Instagram Username [ozicab]